Heidi Høiby

Helhetsterapaut

Jeg er Heidi Høiby, lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg med å finne balansen og gleden i livet. Med flere års erfaring innen helse og personlig utvikling, har jeg nå startet min karriere for å veilede mennesker på deres reise mot et bedre og mer tilfredsstillende liv.

Jeg har fullført tre omfattende onlinekurs og bestått fem eksamener, som har gitt meg en solid forståelse av ulike aspekter ved personlig vekst og helse. Jeg er stolt av å ha fullført et spesialisert kurs ved Hjerteakademiet under veiledning av Rakel Wildmann, som har spilt en vesentlig rolle i min utvikling som coach.

Min tilnærming til coaching er helhetlig og skreddersydd for å møte dine unike behov.

Å kombinere coaching, terapi og sjamanistiske prinsipper kan være en unik tilnærming for personlig utvikling og helbredelse. Hver av disse metodene bringer noe unikt til bordet, og når de kombineres, kan de skape en helhetlig tilnærming til å støtte en persons vekst og helbredelse på flere nivåer.

 

 
Coaching:

Coaching fokuserer på å hjelpe enkeltpersoner med å identifisere og nå sine mål. En coach gir støtte, veiledning og motivasjon for å hjelpe klienten med å utvikle sitt potensiale og ta konkrete skritt mot ønskede resultater. Dette kan være spesielt effektivt for karriereutvikling, målsetting og livsendringer.

EFT og EFT Power

EFT (Emotional Freedom Techniques), også kjent som tapping, er en revolusjonerende behandlingsform som kombinerer eldgamle kinesiske akupunkturprinsipper med moderne psykologi. Ved å banke lett på spesifikke meridianpunkter på kroppen mens du fokuserer på følelsesmessige utfordringer, hjelper EFT deg med å løse opp i negative følelser og stress. Det er et kraftfullt verktøy for å forbedre ditt emosjonelle velvære og fysiske helse. EFT Power tar denne metoden et skritt videre ved å intensivere behandlingen for dypere og mer varige resultater. Det kan hjelpe deg å overvinne en rekke personlige utfordringer, fra angst og fobier til fysiske plager og energimangel. Om du kjemper med hverdagsstress, gamle traumer, eller ønsker en generell forbedring av livskvaliteten, kan EFT og EFT Power tilby en vei til positiv forandring og indre fred. Jeg er her for å guide deg gjennom denne transformerende prosessen mot et lettere og mer balansert liv.
Etter min erfaring kommer vi raskere fram til resultater ved denne metoden

Sjamanisme: 

Sjamanisme er en urgamle praksis som ærer og respekterer naturens rytmer og kraft. I hjertet av sjamanismen ligger en forståelse av at alt i universet er koblet sammen i en uendelig dans av energi og liv. Gjennom ritualer, meditasjon og kontakt med åndelige guider, søker sjamaner harmoni.

Naturen er ikke bare et sted å være, men en levende lærer som gir visdom og helbredelse til de som lytter. Gjennom observasjon av årstidene, månens faser og elementene, lærer sjamanen å synkronisere seg med de naturlige syklusene og finne sin plass i det store nettverket av liv.

Sjamanisme minner oss om at vi er en del av naturen, ikke adskilt fra den. Ved å gjenoppdage vårt forhold til jorden og dens skapninger, kan vi finne helbredelse, veiledning og mening i våre liv. La deg bli inspirert av naturen og dens visdom , slik at du kan leve i harmoni med deg selv og ferden rundt deg.

Rune Healing

Rune healing er en praksis som trekker på den gamle tradisjonen med runer fra norrøn mytologi og kultur. Runene, som er gamle germanske skrifttegn, blir brukt som verktøy for å få innsikt, veiledning og helbredelse på både fysisk, emosjonelt og åndelig nivå.Gjennom denne praksisen kan rune healeren bidra til å løse blokkeringer, bringe klarhet og øke bevisstheten til klienten. Rune healing kan også bidra til å gjenopprette balanse og harmoni i kroppen, sinnet og sjelen.

Rainbow Reiki Healing

Rainbow Reiki healing er en moderne tilnærming til tradisjonell Reiki, en japansk energihealingpraksis som fokuserer på kanalisering av universell livsenergi for å fremme helbredelse og velvære.

Ved å bruke universiell livsenergi bidrar det til å rense, balansere og styrke chakraene. Dette kan bidra til å lindre fysiske plager, redusere stress, fremme følelsesmessig balanse og styrke kroppens selvhelbredende egenskaper.

 

Dette kan jeg hjelpe deg med

Økt energi og livsglede


Mindre voner i kroppen

Mindre stress og indre uro

Bedre søvnkvalitet og søvntimer


Få mer balanse i hverdagen

Klarhet i hva du ønsker deg i livet


Konkrete verktøy for å oppnå dine mål

Mer glede, ro , kjærlighet og takknemlighet i livet

Lære å snu negative tankemønster