Hva er frønæring?

Frønæring refererer til næringsstoffene som finnes i frø, som er ekstremt konsentrerte og rike på vitaminer, mineraler og andre essensielle næringsstoffer som planten trenger for å vokse. Dette gjør frø til en kraftig kilde til næring for mennesker også.

Frønæring kan være opptil 20-30 ganger mer næringsrik gram for gram sammenlignet med frukt og grønnsaker, noe som gjør den til en effektiv måte å innta nødvendige næringsstoffer på i en kompakt form.

Rain frønæring, spesielt, kommer fra kaldpressede frø fra økologisk dyrkede planter, som sikrer høy kvalitet og renhet uten tilsetningsstoffer. Disse produktene er utviklet for å støtte kroppens naturlige helbredelsesprosesser og energiproduksjon ved å tilby en rik kilde til vitaminer, mineraler, sporstoffer, aminosyrer, og fettsyrer. Dette kan være spesielt nyttig i dagens samfunn hvor mange ikke får i seg tilstrekkelige næringsstoffer på grunn av stress, forurensning og inntak av bearbeidet mat.

Rain frønæringsprodukter, som SOUL og CORE, er designet for å styrke immunforsvaret, bekjempe betennelser, støtte sunn fordøyelse og generelt bidra til bedre helse og vitalitet. Produktene er pakket i enkle porsjonspakker som sikrer friskhet og enkelhet i bruk.

Frønæring kan være et nyttig supplement for de som ønsker å ta et større ansvar for sin egen helse og velvære, ved å tilby en naturlig og konsentrert kilde til essensielle næringsstoffer. Det er alltid viktig å huske på at kosttilskudd bør brukes som et supplement til, og ikke en erstatning for, et variert og balansert kosthold. 

Se alle produkter og bestill her